Αυτοπυροβολήθηκε χωρίς να χρησιμοποιήσει όπλο! - iefimerida.gr

Αυτοπυροβολήθηκε χωρίς να χρησιμοποιήσει όπλο!

όπλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ακατόρθωτο κατάφερε ένας 56χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στον ώμο, κάτι που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσει όπλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 56χρονος στους γιατρούς που τον εξέτασαν, γυμναζόταν στο σπίτι του στο Μοντέστο της Καλιφόρνιας, όταν το βαράκι που κρατούσε του έφυγε από το χέρι και έπεσε πάνω σε μια σφαίρα που βρισκόταν στο πάτωμα.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το βάρος του αλτήρα προκάλεσε τριβή στο μπαρούτι που είχε μέσα η σφαίρα, με αποτέλεσμα να λειτουργήσει ως όπλο και να το βλήμα να εκτοξευθεί προς το μέρος του.

Οι γιατροί, οι οποίοι βρήκαν ύποπτη την ιστορία του άνδρα, ενημέρωσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας ερεύνησαν το σπίτι του 56χρονου, αλλά δεν βρήκαν κανένα όπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ