Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων - iefimerida.gr

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων

Στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019.

Μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας (2-0) στην πρεμιέρα του ομίλου του, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε σήμερα (5/12) και της Γερμανίας, 2-1 και κατέλαβε την πρώτη θέση.

Μόλις στο 1ο λεπτό η ελληνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Βέργος σούταρε από την περιοχή, αλλά ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια. Στο 34΄ ο Τσουκάνης σέντραρε από αριστερά και ο Μπουλούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα το δρόμο προς τη νίκη και την πρώτη θέση.

Η Εθνική ομάδα διπλασίασε στο 72΄, όταν ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα σημείωσε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του ελληνικής καταγωγής, Νούτσου.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Βασίλης Βούζας): Τσιφτσής, Γρομητσάρης (57΄ Σκόνδρας), Βλάχος, Αυγενικού, Μπουλούλης (55΄ Παμλίδης), Κούρτι (62΄ Ντουρμισάι), Σάμιος, Γαβριηλίδης, Τσούκαλος, Βέργος, Τσουκάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ενόπλων CISM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ