Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Μεντβέντεφ - iefimerida.gr

Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα-Μεντβέντεφ

Ο Αλέξης Τσίπρας & ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ (Φωτογραφία: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμπορική και οικονομική συνεργασία, τα έργα στον ενεργειακό τομέα και την αγροτική οικονομία θα συζητήσουν Αλέξης Τσίπρας και Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Μόσχα.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Ρώσου πρωθυπουργού, ενόψει της συνάντησης τους στις 7 Δεκεμβρίου.

«Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και της προοπτικές της ρωσο-ελληνικής εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας, την υλοποίηση από κοινού έργων στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των υποδομών μεταφορών, των υψηλών τεχνολογιών, της αγροτικής οικονομίας και άλλους τομείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, στην οποία προστίθεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ρωσία έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ