Η Μίλα Κούνις διαψεύδει ότι τα έχει με τον Κούτσερ-Κανείς δεν τη πιστεύει - iefimerida.gr

Η Μίλα Κούνις διαψεύδει ότι τα έχει με τον Κούτσερ-Κανείς δεν τη πιστεύει

Μίλα Κούνις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί οχτώ χρόνια η Μίλα και ο Άστον έπαιζαν το ζευγάρι, στα πλαίσια της κωμικής σειράς That 70s show. Πλέον, όντως φρεσκοχωρισμένοι και οι δυο, αποφάσισαν να γίνουν και στην πραγματικότητα.

«Έχουν υπάρξει καλοί φίλοι εδώ και χρόνια. Αυτό είναι όλο», δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Μίλα Κούνις προσπαθώντας να διαψεύσει τις φήμες ότι πλέον είναι ζευγάρι με τον πρώην της Ντέμι Μουρ.

Το πρόβλημα είναι, ότι κανείς δεν την πιστεύει.

Κυρίως επειδή η Μίλα δεν συνηθίζει να βγαίνει να κάνει διαψεύσεις, όποιον γκόμενο (βλέπε Τζάστιν Τίμπερλεικ) και αν της χρεώνουν τα μίντια. Άρα, το γεγονός ότι αισθάνθηκε τώρα την ανάγκη να βγει και να το πει, κάτι σημαίνει.

Εξίσου «ενοχοποιητικό», σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο σάιτ Χ17 που έβγαλε την είδηση, είναι ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τους δυο τους να έχουν βγει για φαγητό και ψώνια για έπιπλα, είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Ενώ η Μίλα, που συνηθίζει εκτός κόκκινου χαλιού να κυκλοφορεί με φόρμες, είναι ντυμένη υπερβολικά καλά για κάτι που δεν είναι ραντεβού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ