Μπαλοτέλι: «Δεν σκοπεύω να φύγω από την Μάντσεστερ Σίτι» - iefimerida.gr

Μπαλοτέλι: «Δεν σκοπεύω να φύγω από την Μάντσεστερ Σίτι»

Μάριο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως στο μυαλό του έχει μόνο τους «πολίτες».

«Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τον τίτλο. Γιατί πρέπει πάντα να μιλάμε για τη Μίλαν και την Ίντερ; Έχω συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι και δεν σκοπεύω να φύγω. Με ευχαριστεί που ο Μάσιμο Μοράτι αναφέρεται σε μένα με θετικά σχόλια. Με ξέρει από τα 15 μου. Είμαι ευγνώμων για την πίστη που μου δείχνει, αλλά εγώ σκέφτομαι μόνο τη Μάντσεστερ Σίτι», δήλωσε ο 21χρονος άσος στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και πρόσθεσε:

«Είμαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν δεν είναι ο καλύτερος. Τα πηγαίνουμε καλά, ξέρω ότι πιστεύει στις ικανότητες μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ