To ΝΒΑ υποκλίθηκε ξανά στον Αντετοκούνμπο -Το νέο κατόρθωμα του «Greek Freak» - iefimerida.gr

To ΝΒΑ υποκλίθηκε ξανά στον Αντετοκούνμπο -Το νέο κατόρθωμα του «Greek Freak»

Φωτογραφία ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «Greek Freak» έβαλε στην τροπαιοθήκη του το βραβείο του παίκτη του μήνα στην ανατολική περιφέρεια, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

Πέρα από την εξαργύρωση των εντυπωσιακών εμφανίσεων του αυτό το διάστημα, ο τίτλος έχει ξεχωριστή σημασία για τον Giannis, καθώς με δύο βραβεία στην καριέρα του (σ.σ. το πρώτο το είχε κατακτήσει τον Μάρτιο της σεζόν 2016-17) έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που κερδίζει πολλαπλές φορές τον τίτλο Player of the Month.

O Έλληνας διεθνής έχει οδηγήσει τα «Ελάφια» στο δεύτερο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ στην τρέχουσα σεζόν (15-6), με μέσους όρους 27.3 πόντους, 12.9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.5 κλεψίματα, ενώ σουτάρει με 57.7%. Ήταν μάλιστα ο μοναδικός παίκτης του ΝΒΑ με μέσους όρους το λιγότερο 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Σε 20 αναμετρήσεις των Μπακς τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, ο Αντετοκούνμπο έχει απολογισμό οκτώ... 30άρες, 14 αγώνες με +20 πόντους και +10 ριμπάουντ και 7 με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ. Επίσης, έχει δύο τριπλ νταμπλ.

Ο Τομπάιας Χάρις των Λος Άντζελες Κλίπερς πήρε το αντίστοιχο βραβείο στη Δυτική Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ