Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «γαλάζιο» κέντρο πίσω από τις διαρροές ονομάτων για τον δήμο Αθηναίων - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει «γαλάζιο» κέντρο πίσω από τις διαρροές ονομάτων για τον δήμο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ (Φωτογραφία: Eurokinissi)

Οργανωμένο σχέδιο πίσω από τα αλλεπάλληλα ονόματα για το δήμο Αθηναίων που ρίχνονται στη δημοσιότητα προκειμένου να «καούν» και να φανεί ότι υπάρχει δυστοκία, βλέπει η Κουμουνδούρου.

Τελευταίο περιστατικό ήταν οι πληροφορίες που ήθελαν τον γιο του δολοφονηθέντος εκπαιδευτικού Νίκου Τεμπονέρα και νυν γγ του υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής να είναι ο εκλεκτός του κόμματος για το μεγαλύτερο Δήμο της χώρας. Αυτή ηταν η τρίτη φορά που ένα όνομα έπεσε στην επικαιρότητα για να «καεί» μετά από λίγο. Είχαν προηγηθεί ως πιθανές υποψήφιες η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Στην Κουμουνδούρου υπενθυμίζουν ότι και στις περασμένες δημοτικές εκλογές είχαν ανακοινώσει υποψηφιότητες στα τέλη Ιανουαρίου και είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για «δολιοφθορά» προκειμένου να στηριχτεί το σενάριο μιας διαφαινόμενης απροθυμίας.

Άλλωστε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή τρία ονόματα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι με ένα εξ αυτών να είναι ο νυν υφυπουργός εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Αθηναίων ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ