Για την ανάπτυξη μίλησαν χθες στο τηλέφωνο Βενιζέλος και Μπαρόζο - iefimerida.gr

Για την ανάπτυξη μίλησαν χθες στο τηλέφωνο Βενιζέλος και Μπαρόζο

Η ανάπτυξη στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνομιλίας Βενιζέλου - Μπαρόζο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής τους συνομιλίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο.

Στην πρώτη τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες μετά την ανάδειξη του πρώτου στην ηγεσία του Κινήματος, αφού ο κ. Μπαρόζο συνεχάρη τον κ.Βενιζέλο για την εκλογή του, συζήτησαν διεξοδικά τα πέντε σημεία της επιστολής που προηγουμένως είχε στείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα, καθώς στόχος είναι να επωφεληθεί όσο γίνεται η Ελλάδα, από την επικείμενη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κινείται στο πλαίσιο της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ