Euroleague: Πήραν αυτό που ήθελαν Φενέρ και Αναντολού Εφές - iefimerida.gr

Euroleague: Πήραν αυτό που ήθελαν Φενέρ και Αναντολού Εφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμυντικό ρεσιτάλ της Φενερμπαχτσέ βοήθησε την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να πραγματοποιήσει ένα άνετο πέρασμα από την Βαρκελώνη, με το οποίο παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague, έχοντας πλέον μία μόνο «συγκάτοικο», την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η τουρκική ομάδα «απέδρασε» με το τελικό 84-65 από την έδρα της Μπαρτσελόνα, για την 10η αγωνιστική, πανηγυρίζοντας την έκτη διαδοχική νίκη της και ένατη στο σύνολο. Στον αντίποδα, οι Καταλανοί υπέστησαν την τέταρτη απώλεια τους. Κορυφαίος των νικητών, από τους οποίους απουσίασε ο τραυματίας Κώστας Σλούκας, ο Μπόμπι Ντίξον με 16 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Άνταμ Χάνγκα με 16.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Αναντολού Εφές εξαργύρωσε άμυνα (σ.σ. είχε 13 κλεψίματα) και ευστοχία (65.9% στα διπ., 42.3% στα τριπ.) διευρύνοντας σε 5-0 το αήττητο σερί της και αυξάνοντας σε 8-2 το ρεκόρ της, που την διατηρεί στην τετράδα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε με 96-85 της Μπασκόνια στο «Σινάν Ερντέμ», έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Μότουμ 16π., Μίτσιτς 16π., Μπομπουά 14π., Μπαλμπάι 11π., Μοερμάν 10π., Ντάνστον 10π.). Από τους Βάσκους, που υπέστησαν την έβδομη ήττα τους και πέμπτη εκτός έδρας ξεχώρισε ο Ματ Τζάνινγκ με 20 πόντους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Νταρουσάφακα - Γκραν Κανάρια 71-75

Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο 83-78

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου 95-71

Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 88-93

Χίμκι - Παναθηναϊκός 76-68

Αναντολού Εφές - Μπασκόνια 96-85

Ολυμπιακός - Μπουντούτσνοστ 92-70

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε 65-84

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ