ΠΑΟΚ και Διαμαντίδης συνεργάζονται για το Make a Wish - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ και Διαμαντίδης συνεργάζονται για το Make a Wish

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρωγός στην υλοποίηση του ονείρου ενός παιδιού έγινε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα γραφεία της εταιρείας, ειδικότερα, έφτασε αίτημα από την αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία “ Make a Wish Greece” για να χρησιμοποιηθεί το PAOK Sports Arena, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το «θέλω» ενός μικρού φιλάθλου να δει από κοντά τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δε δίστασαν στιγμή και συναίνεσαν αμέσως για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

Ο Διαμαντίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, με ταξίδι -αστραπή από την Αθήνα, για το γεγονός, ικανοποίησε στο μέγιστο βαθμό, τον θαυμαστή του, έχοντας, παράλληλα, την ευκαιρία, όντας στο «Παλατάκι», να μιλήσει με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και στελέχη του ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερη ήταν η επαφή με του με τον Μιλένκο Τέπιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό (2009-2011).

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή που υφίσταται στην Basket League, λόγω των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019, έχοντας απόντες τους διεθνείς Λίνο Χρυσικόπουλο, Γιάννη Αθηναίου, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάνικ Μορέιρα, αλλά και τον Φιλ Γκος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε ελληνικό έδαφος από τις ΗΠΑ. Με ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ακόμη, για τον τραυματισμό στον αγκώνα του, συνεχίζει να κινείται ο τραυματίας αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Διαμαντίδης make a wish
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ