«Ο Τσίπρας δεν με ρώτησε ''Δικός μας είναι αυτός;''», είπε η γυναίκα από το Μάτι - iefimerida.gr

«Ο Τσίπρας δεν με ρώτησε ''Δικός μας είναι αυτός;''», είπε η γυναίκα από το Μάτι

Ο Αλέξης Τσίπρας στην συνάντησή του με τους πυρόπληκτους στο Μάτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει η Κατερίνα Μαλλά, η γυναίκα που βρισκόταν δίπλα στον Πρωθυπουργό στην σύσκεψη με τους πυρόπληκτους στο Μάτι, την φράση του Αλέξη Τσίπρα «Δικός μας είναι Αυτός;», όταν κάποιος από τους συγκεντρωμένους επέμεινε να κάνει ερώτηση.

Η κυρία Μαλλά στην οποία στράφηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να την ρωτήσει, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός την ρώτησε «Κόρη σου είναι Αυτή»;

Μιλώντας για το βίντεο που ανάρτησε ένας από τους κατοίκους που συμμετείχε στην σύσκεψη, η Κατερίνα Μαλλά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων στο Μάτι που συναντήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει οτι ο κ. Τσίπρας ποτέ δεν της είπε αν είναι δικός μας αυτός που ρωτάει, αλλά την ρώτησε αν είναι η κόρη της, η κοπέλα που επίσης είχε ζητήσει τον λόγο.

«Δίνουμε έναν αγώνα μόνοι μας, με αξιοπρέπεια, προσπαθώντας να εργαστούμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες άνθρωποι» τονίζει η Κατερίνα Μαλλά.

Τι ακριβώς είπε ο Αλέξης Τσίπρας μπορείτε να το διαπιστώσετε οι ιδιοι, βλέποντας τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας ΦΩΤΙΆ ΣΤΟ μΆΤΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ