Euroleague: Θρίαμβος για την ΤΣΣΚΑ μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Euroleague: Θρίαμβος για την ΤΣΣΚΑ μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία Real Madrid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η... βροχή τριπόντων που ξέσπασε απόψε στην Μαδρίτη, «έπνιξε» την Ρεάλ και διατήρησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να ευελπιστεί σε «στραβοπάτημα» της Φενερμπαχτσέ (8-1) αύριο (30/11) στην Βαρκελώνη, προκειμένου να δώσει τέλος στις... συγκατοικήσεις στο «ρετιρέ».

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ χρειάστηκε το πρώτο δεκάλεπτο για να μπει πρόωρα σε τροχιά νίκης, η οποία ήρθε άνετα με το τελικό 95-71 επί της Νταρουσάφακα.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Γκραν Κανάρια απέδρασε με το πρώτο της «διπλό» στην Euroleague, απέναντι στην Νταρουσάφακα. Η «σταχτοπούτα» της εφετινής διοργάνωσης επικράτησε με 75-71 της τουρκικής ομάδας, βελτιώνοντας σε 3-7 το ρεκόρ της.

Τέλος, στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις πανηγύρισε την πρώτη εφετινή νίκη στην έδρα της και τέταρτη σε 10 αγωνιστικές, κάμπτοντας με 83-78 την αντίσταση της Αρμάνι Μιλάνο (6-4).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ