Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 16 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Ταύρος

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Λέων

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά σας θέματα και θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων με τα δικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν έντοντα αυτές τις μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν αυτήν την περίοδο και αξιοποιήστε τες στο μέγιστο βαθμό. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

Τοξότης

Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα.

Αιγόκερως

Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ο επαγγελματικός τομέας και ο τομέας των σχέσεων θα βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντάς σας αρκετά προβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τα σχέδια σας και να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

Υδροχόος

Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Ιχθείς

Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ