Αυτή η αεροπορική εταιρεία ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για το 2018 - iefimerida.gr

Αυτή η αεροπορική εταιρεία ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για το 2018

Αεροπλάνο/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία της χρονιάς στα βραβεία CAPA ( Centre of Aviation) στο Βερολίνο, χτες, Τρίτη.

Ο κυριότερος λόγος που η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία κέρδισε το πρώτο βραβείο είναι επειδή ένωσε με μία καινούργια πτήση την πόλη Περθ στην Αυστραλία με το Λονδίνο.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι το τρίτο μεγαλύτερο δρομολόγιο χωρίς στάση που γίνεται αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas ψηφίστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία της χρονιάς στα βραβεία CAPA ( Centre of Aviation) στο Βερολίνο.

«Ηταν οι μοναδικές δύο ήπειροι στον πλανήτη που δεν είχαν άμεσες υπηρεσίες», ανέφερε ο CEO της Qantas προσθέτοντας πως η εταιρία του κατέγραψε φέτος τον μεγαλύτερο τζίρο των τελευταίων 98 ετών.

«Φαίνεται πως η επιλογή του να πετάς από Μελβούρνη και Σίδνεϊ προς Λονδίνο και Νέα Υόρκη χωρίς καθυστέρηση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί», ανέφερε.

Ο κυριότερος λόγος που η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία κέρδισε το πρώτο βραβείο είναι επειδή ένωσε με μία καινούργια πτήση την πόλη Περθ στην Αυστραλία με το Λονδίνο.

Μάλιστα η Qantas πριν δύο μήνες ξεκίνησε απευθείας πτήσεις από Αυστραλία προς Σαν Φρανσίσκο, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους Αυστραλούς.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αεροπορική εταιρία βραβείο καλύτερη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ