Euroleague: Κάζο για την ΤΣΣΚΑ, έχασε από την ουραγό... Μπουντούτσνοστ - iefimerida.gr

Euroleague: Κάζο για την ΤΣΣΚΑ, έχασε από την ουραγό... Μπουντούτσνοστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μπουντούτσνοστ σημείωσε την έκπληξη της αγωνιστικής, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της (2-7) και υποχρεώνοντας στο Moraca την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη της εφετινή ήττα στην Euroleague.

Οι Μαυροβούνιοι επικράτησαν με 93-92 της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Ντανίλο Νίκολιτς να στέλνει στα ουράνια τους γηπεδούχους στα 5.8΄΄ για τη λήξη, σημειώνοντας το νικητήριο καλάθι.

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα, με τον Τόμας Ερτέλ να ολοκληρώνει με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος, έδωσε τέλος στη... φόρα της Αρμάνι Μιλάνο. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 90-80 των Ιταλών, που προερχόντουσαν από δύο σερί νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 6-3 και υποχρεώνοντας τον Μάικ Τζέιμς (19π., 10ασ.) και την παρέα του στην 3η απώλεια.

Τέλος, στο Κάουνας, η Ζαλγκίρις είδε την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα να αποδρά με την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της και να βελτιώνει σε 3-6 το ρεκόρ της. Οι Ρώσοι πέρασαν νικηφόρα με 84-83 από την ZALGIRIO ARENA, «πιάνοντας» τους Λιθουανούς στην κατάταξη (3-6), μετά από σπουδαία εμφάνιση των Αλεξέι Σβεντ (25π.) και Τζόρνταν Μίκι (20π.).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ