Σάλος με τα βίντεο που δείχνουν βουδιστή μοναχό να σνιφάρει ναρκωτικά και να συμμετέχει σε γκέι όργια σε ναό [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με τα βίντεο που δείχνουν βουδιστή μοναχό να σνιφάρει ναρκωτικά και να συμμετέχει σε γκέι όργια σε ναό [βίντεο]

Βουδιστής μοναχός σε γκέι όργια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ταϊβάν τα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν Ταϊβανέζο βουδιστή μοναχό, ο οποίος επιδίδεται σε ομοφυλοφυλικά όργια ενώ κάνει χρήση ναρκωτικών.


Ο βουδιστής δάσκαλος Κάι Χανγκ εμφανίζεται στα βίντεο να ρωτάει «θες κάτι παραπάνω;» να λέει ότι «αγαπάω τον σύζυγό μου » καθώς και ότι «ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός» με έναν κάπως... αλλοπρόσαλλο ύφος.

Τα δύο άλλα κλιπ δείχνουν τον μοναχό, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μίντια, είναι 29 ετών, να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ με διάφορους άνδρες.
Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί τρία βίντεο αλλά η Mirror Meidia αναφέρει ότι έχει στην κατοχή τους τουλάχιστον 200 gigabytes υλικού με πρωταγωνιστή τον μοναχό.

Ο Κάι Χανγκ λέγεται ότι ακολουθούσε ένα χαοτικό τρόπο ζωής, τρώγοντας κρέας και κάνοντας σεξ, δηλαδή όσα αυστηρά απαγορεύονται από τη βουδιστική φιλοσοφία.

Το υλικό φαίνεται να διέρρευσε ένας άλλος βουδιστής μοναχός για εκδίκηση. Ο άλλος μοναχός, ονόματι Σαν Ζι υποστηρίζει ότι είναι πρώην εραστή του Κάι Χανγκ και ότι έγινε μοναχός για χάρη του. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Κάι Χανγκ εκδιώχθηκε από τον ανό Τονγκσαν λόγω των προβλημάτων συμπεριφοράς.

Η έρευνα των ταϊβανέζικων ΜΜΕ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κάι Χανγκ έκανε εδώ και χρόνια χρήση ναρκωτικών και διοργάνωνε σεξ πάρτι με μοναχούς και άλλους άνδρες στο ναό.

Ο Κάι Χανγκ από το Σεπτέμβριο βρίσκεται σε άλλο ναό και μελετά τη βουδιστική διδασκαλία.

Ο Κάι Χαγκ είχε υπηρετήσει ως γενικός γραμματέας της κινεζικής νεολαίας βουδιστικής ένωσης και θεωρούνταν αστέρι του βουδισμού.

Οι εισαγγελείς και η αστυνομία προχώρησαν την Τρίτη σε επιδρομή στον ναό που είχε μετατεθεί μετά την εμφάνιση του σκανδαλώδους βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί βρήκαν 19 γραμμάρια δισκίων αμφεταμίνης στο δωμάτιο του Κάι Χανγκ, Viagra και προφυλακτικά.

Ανακάλυψαν επίσης ότι ο Κάι Χανγκ είχε αντικαταστήσει το ιερό νερό στο δωμάτιό του με λιπαντικό.

Ο Κάι Χανγκ συνελήφθη.

Οι ανακριτές δήλωσαν ότι ο Κάι Χανγκ είχε παραδεχθεί τη χρήση ναρκωτικών και τη μαγνητοσκόπηση των οργίων. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτός ανέβασε τα βίντεο στο Διαδίκτυο. Αρνήθηκε ωστόσο ότι έδινε ναρκωτικά στους άλλους μοναχούς ότι τους μάζευε στο ναό για να κάνουν ομαδική χρήση ναρκωτικών.

Ο Κάι Χουνγκ αποφυλακίστηκε πληρώνοντας εγγύηση 2.500 λιρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουδιστής μοναχός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ