Κακοποίησε και τύφλωσε την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του - iefimerida.gr

Κακοποίησε και τύφλωσε την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του

Κακοποίησε και τύφλωσε την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βάρβαρο έγκλημα που διέπραξε προς την σύντροφό του παραδέχθηκε ένας άνδρας ενώπιον του βρετανικού δικαστηρίου, ο οποίος τελικά κακοποίησε βάναυσα την μητέρα των δύο παιδιών του βγάζοντάς της τα μάτια.

Ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν κατηγορείται επίσης ότι έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της 32χρονης Τίνα Νας τον Απρίλιο του 2011, όταν της επιτέθηκε «βίαια εκ προμελέτης», σύμφωνα με την αστυνομία.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα κατέθεσε πως το συμβάν έγινε αφού έπεσε για ύπνο. Τότε ο σύντροφός της της όρμησε και την στραγγάλισε μέχρι να την αφήσει λιπόθυμη, έτσι ώστε να μπορέσει να την κακοποιήσει και να την παραμορφώσει, όπως και έκανε. Σημειώνεται πως τα δύο τους παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Όταν η νεαρή Τίνα ξύπνησε σε αφόρητους πόνους, χωρίς να μπορεί να δει τίποτα, ο Σέιν της είπε πως θα την κρατήσει εκεί φυλακισμένη για χρόνια, τονίζοντάς της πως δεν πρόκειται να την δει γιατρός για τα τραύματά της.

Μιλώντας στο BBC, η Τίνα, είπε πως ο Σέιν, το «παρατράβηξε», βάζοντάς την σε ένα μαρτύριο να μην μπορέσει να ξαναδεί τα πρόσωπα των παιδιών της.

«Τα τραύματά της ήταν τέτοια που αμέσως μετά το γεγονός οι συγγενείς της δυσκολεύονταν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της» σύμφωνα με τον επιθεωρητή Κρις Στρίκλαντ.

Η Τίνα Νας είπε ότι πλέον έχει συχνά την αίσθηση ότι «είναι θαμμένη ζωντανή» και δεν ελέγχει τη ζωή της. «Μ' αρέσει να κοιμάμαι γιατί στα όνειρά μου μπορώ να δω. Όταν ξυπνάω ξαναγυρνάω στην πραγματικότητα», κατέληξε.

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή του Τζένκιν στις 11 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ