Κρίση στη σχέση Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Δεν μιλιούνται, είναι δυστυχισμένοι μαζί [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρίση στη σχέση Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Δεν μιλιούνται, είναι δυστυχισμένοι μαζί [εικόνες]

Μπράντλει Κούπερ- Ιρίνα Σάικ/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δυστυχισμένοι, αλλά μαζί». Αυτός είναι ο τίτλος της Daily Mail σχετικά με την σχέση του Μπράντλει Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ, οι οποίοι φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η τελευταία τους εμφάνιση έγινε την περασμένη Τετάρτη όπου μαζί με την κόρη τους πήγαν σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν ήταν και πολύ ευδιάθετο μπροστά στην κάμερα.

Μπροστά περπατούσε η Ιρίνα Σάικ ανέκφραστη και κάπως τσαντισμένη και πίσω ακολουθούσε ο Μπράντλεϊ Κούπερ μαζί με την κόρη του, Λία.

Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ μαζί στο MET GALA το 2018.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Page Six, το ζευγάρι δεν είναι καλά μαζί αυτή την περίοδο καθώς δεν έχει τα ίδια «θέλω».

Όπως αναφέρει φιλικό πρόσωπο στο μέσο, η Ιρίνα Σάικ προτιμά να πηγαίνει σε γκλάμουρ πάρτι, ενώ από την άλλη ο Μπράντλεϊ Κούπερ θεωρεί ανούσιες αυτές τις εκδηλώσεις, ενώ το τελευταίο καιρό έχει σταματήσει να πίνει εντελώς αλκοόλ.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η 32χρονη καλλονή βρέθηκε ολομόναχη στην Ιμπιζα για να παραβρεθεί σε πάρτι φίλων της.

Σε αγώνα τένις του Wimbledon το 2016.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει σε δημόσιες εμφανίσεις να είναι ψυχροί και απόμακροι, και μετά βίας να μιλούν ο ένας στον άλλο.

Σε πρόσφατη εμφάνισή τους στο πολυτελές εστιατόρια Μάσα της Νέας Υόρκης σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το ζευγάρι δεν ήταν καθόλου ευδιάθετο.

Πάλι σε αγώνα τενις στο Wimbleton λίγες μέρες μετά.

«Δεν φάνηκαν ευτυχισμένοι ... ούτε μιλούσαν ο ένας στον άλλον στην αρχή του γεύματος. Στα μισά του γεύματος, η Ιρίνα Σάικ άρχισε να κοιτάζει αλλού και ήταν κακόφημη», είπε πηγή.

Μία άλλη πηγή αναφέρει πως το ζευγάρι είναι μία χαρά μαζί και πως ήταν άνετο και ευτυχισμένο σε πρόσφατη έξοδο του στο εστιατόριο Sant Ambroeus.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρίνα Σάικ Μπράντλεϊ Κούπερ σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ