Η εισβολή της Καινούργιου στο πλατό του Μουτσινά -Επικό τρολάρισμα για τις τρέσες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εισβολή της Καινούργιου στο πλατό του Μουτσινά -Επικό τρολάρισμα για τις τρέσες [βίντεο]

Κατερίνα Καινούργιου & Νίκος Μουτσινάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε με την «χρυσή τηλεόραση» προσφέροντας άφθονο γέλιο τα μεσημέρια από τη συχνότητα του Open Tv.

Ο παρουσιαστής σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο όσα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση και δεν διστάζει να τρολάρει ακόμη και πρόσωπα από το ίδιο του το κανάλι. Ενα από αυτά είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα μακριά μαλλιά, αποφάσισε τη νέα χρονιά να ανανεωθεί, επιλέγοντας να κάνει ένα μακρύ καρέ. Η αλλαγή της, ωστόσο, φαίνεται να μην της αρέσει και κάθε τόσο μέσα από την εκπομπή της, εκφράζει το παράπονό της.

Η «γκρίνια» της παρουσιάστριας δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να την σχολιάζει.

Στο σημερινό επεισόδιο, μάλιστα, ο παρουσιαστής έβαλε την Κατερίνα Καινούργιο στο πλατό και εκείνη είπε με απόγνωση: «Ηθελα να γίνω κεντρικιά, να, να» και μούτζωσε τον εαυτό της. Τότε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να της φέρουν... τρέσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ