Εντονη ανησυχία στις Βρυξέλλες -Δικαστικές αποφάσεις ξηλώνουν τα μέτρα - iefimerida.gr

Εντονη ανησυχία στις Βρυξέλλες -Δικαστικές αποφάσεις ξηλώνουν τα μέτρα

Δικαστικές αποφάσεις /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονος προβληματισμός στις Βρυξέλλες από το μπαράζ των δικαστικών αποφάσεων, που «ξηλώνουν» βασικές μνημονιακές διατάξεις.

Ο προβληματισμός δεν είναι αδικαιολόγητος, καθώς πέρα από τις θεσμικές ανησυχίες για να την αναστροφή δομικών δημοσιονομικών παρεμβάσεων, ελλοχεύει ο κίνδυνος δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι καλούνται οι ελληνικές Αρχές- όπως συνέβαινε στην οκταετία των Μνημονίων- να λάβουν ισοδύναμα μέτρα για την επίτευξη των προσδοκώμενων πλεονασμάτων, εφόσον αυτοί οι κίνδυνοι πάρουν σάρκα και οστά.

Διαβάστε στο economistas.gr τις έξι δικαστικές αποφάσεις - «βόμβες» που εντόπισε η Κομισιόν, καταγράφοντας τους κινδύνους δημοσιονομικών αποκλίσεων, αναδεικνύοντας έτσι το Συμβούλιο της Επικρατείας ως τον απόλυτο ρυθμιστή των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προϋπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ