Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα - Επί ποδός η Τροχαία - iefimerida.gr

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα - Επί ποδός η Τροχαία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Πλαία και λεωφορεία των ΚΤΕΛ αναχωρούν με 100% πληρότητα, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στις εθνικές οδού.

Επί ποδός βρίσκεται και η τροχαία, για τη διευκόλυνση και ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα, ενώ από τις 06.00-16.00 τίθεται σε ισχύ στις εθνικές οδούς η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά.

Τα πλοία, μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ, εκτελούν κανονικά τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα υπεραστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς διευκόλυνση του επιβατικού κοινού προσέφερε 40% περισσότερες θέσεις στις αμαξοστοιχίες της στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ 27 έκτακτες πτήσεις έχουν προγραμματιστεί από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ