Εκανε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ο Ματίας Μπιάρσμιρ - iefimerida.gr

Εκανε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού ο Ματίας Μπιάρσμιρ

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού διεκδικώντας συνολικά 870.000 ευρώ, αλλά και την ελευθερία του.

Σύμφωνα με την «Sportday», ο Σουηδός αμυντικός προέβη σε αυτή την κίνηση ύστερα από συνεννόηση με τον μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν, καθώς φοβήθηκε ότι μπορεί να χάσει τα χρήματά του. Ο 26χρονος άσος περίμενε να πάρει μία δόση του συμβολαίου του, όμως στον τραπεζικό λογαριασμό του μπήκαν μόλις 1.100 ευρώ, ποσό που είναι πιθανότατα το δώρο του Πάσχα. Ο Μπιάρσμιρ διεκδικεί συνολικά από τους «πράσινους» 870.000 ευρώ που αφορούν τα δεδουλευμένα της φετινής σεζόν και τα χρήματα της επόμενης χρονιάς, αλλά και να μείνει ελεύθερος.

Το παράδειγμα του Σουηδού είναι πιθανό να το ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ