Τα ζώδια της Μ. Παρασκευής 13 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Μ. Παρασκευής 13 Απριλίου

Τα ζώδια της Μ. Παρασκευής 13 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε μια σοβαρή σχέση και καλές προοπτικές. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις.

Ταύρος

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα έχετε το δικαίωμα της επιλογής. Οι ελεύθεροι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας.

Δίδυμοι

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Καρκίνος

Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους.

Λέων

Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Παρθένος

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια, με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει.

Ζυγός

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Είναι κατάλληλη περίοδος για να εδραιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την στήριξη τους. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Θα πιεστείτε πολύ αλλά θα ξεκαθαρίσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα οι αδέσμευτοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια περίοδο, όπου οι κοινωνικές σας αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας.

Τοξότης

Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετές δόσεις εντάσεων και προβλημάτων, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Αιγόκερως

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Υδροχόος

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Ιχθείς

Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Κινηθείτε ευέλικτα και εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι λίγο πιεστικοί. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ