Το φόρεμα της πριγκίπισσας Ευγενίας στην δεξίωση του γάμου της φαίνεται για πρώτη φορά ολόκληρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φόρεμα της πριγκίπισσας Ευγενίας στην δεξίωση του γάμου της φαίνεται για πρώτη φορά ολόκληρο [εικόνες]

Στιγμιότυπο από τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν ένα από τα σημαντικά γεγονότα της lifestyle ατζέντας του 2018 και τα μίντια κάλυψαν μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.

Ο ρομαντικός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ στο κάστρο του Ουίνδσορ καταγράφηκε καρέ-καρέ από τον φωτογραφικό φακό: η εμφάνιση της νύφης και των καλεσμένων έδωσε fashion food for thought στις απανταχού fashion editors.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την τελετή, ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά δεν τα είχαμε δει όλα.

Στην γαμήλια τελετή, η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε μια δημιουργία του οίκου Peter Pilotto ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε, ένα παραμυθένιο φόρεμα με την υπογραφή Zac Posen.

Ο δεύτερος, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Ιnstagram δημοσίευσε φωτογραφίες του φορέματος αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν είχαμε ξαναδεί.

Δείτε τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του φορέματος, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ