Αυτό το βερνίκι επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της η Ολίβια Παλέρμο - iefimerida.gr

Αυτό το βερνίκι επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της η Ολίβια Παλέρμο

H Ολίβια Παλέρμο. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμφισβήτητα Olivia Palermo έχει εντυπωθεί για τα καλά στο μυαλό μας ως η απόλυτη fashionista.

Λίγο το αριστοκρατικό παρουσιαστικό της, λίγο οι υπέροχες εμφανίσεις που μας χαρίζει κάθε φορά -προσωπικά θεωρώ άψογη κάθε της εμφάνιση.

Και η ίδια προσέχει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στη εμφάνισή της, από την κορυφή έως τα νύχια. Το χτένισμα, το μακιγιάζ, τα περιποιημένα της άκρα και φυσικά οι στιλιστικές της επιλογές αποτελούν έμπνευση. Την παρατηρούμε πάντα και κρατάμε στο μυαλό μας items κλειδιά, πώς να τα συνδυάσουμε για τα αναδείξουμε. Με τι χτένισμα ταιριάζει ένα mini φόρεμα, σε μία πρωινή εμφάνιση, τι μακιγιάζ απογειώνει ένα total monochromatic look και ποια αξεσουάρ προσθέτουν αυτή την extra stylish πινελιά.

Αυτή τη φορά όμως κάνουμε focus στα άκρα της Olivia Palermo και συγκεκριμένα στο μανικιούρ της. Και αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η ίδια προτιμάει το απόλυτο....

Δείτε ποιο είναι το βερνίκι που προτιμά η Ολίβια Παλέρμο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολίβια Παλέρμο βερνίκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ