Παπούλιας: Θέλουμε δίκαιη λύση στην ονομασία των Σκοπίων - iefimerida.gr

Παπούλιας: Θέλουμε δίκαιη λύση στην ονομασία των Σκοπίων

Παπούλιας: Θέλουμε δίκαιη λύση στην ονομασία των Σκοπίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή προς τον Σκοπιανό ομόλογό του, Γκιόργκι Ιβάνοφ, έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, τονίζοντας πως η Ελλάδα, είναι προσηλωμένη στο να βρεθεί μία δίκαιη λύση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στο ζήτημα της ονομασίας.

Η επιστολή του Καρόλου Παπούλια, έγινε προκειμένου να ευχαριστήσει τον Γκιόργκι Ιβάνοφ, για το ευχετήριο τηλεγράφημα που του απέστειλε για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Η οριστική επίλυση του ζητήματος αυτού θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες των διμερών μας σχέσεων και θα συμβάλει σημαντικά στην εδραίωση της ασφάλειας, της σταθερότητας, των σχέσεων καλής γειτονίας και της ανάπτυξης της περιοχής μας, κυρίως μέσω της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων» σημειώνει ακόμη ο Κάρολος Παπούλιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ