Goldman Sachs: Διατηρείστε τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις - iefimerida.gr

Goldman Sachs: Διατηρείστε τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις

Goldman Sachs: Διατηρείστε τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Διατηρείστε τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις, βελτιώστε την ποιότητα των τοποθετήσεων σας», συμβουλεύει η κορυφαία επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs τους επενδυτές στην ετήσια έκθεσή της με τίτλο «Top Ten Market Themes for 2019: Down but not out».

Η Goldman Sachs συμβουλεύει τους επενδυτές να διατηρήσουν και τις ριψοκίνδυνες επιλογές, βελτιώνοντας ωστόσο την ποιότητά τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Οκτώβριος είχε πολλές διακυμάνσεις τις αγοράς και αυτό έχει αποτέλεσμα πολλοί επενδυτές να αναρωτούνται αν πρέπει να διατηρήσουν τις πιο ριψοκίνδυνες – risky – επενδύσεις τους και το 2019. Το βασικό στοιχείο σε αυτή την εξίσωση είναι οι προοπτικές της αμερικανικής οικονομίας, η οποία είναι όλο και λιγότερη φιλική. Μετά από οκτώ χρόνια ανάπτυξης, ο επιχειρηματικός κύκλος έχει ωριμάσει, η εσωτερική δραστηριότητα δείχνει σημάδια επιβράδυνσης για την επόμενη χρονιά, καθώς υποχωρεί η επίδραση της μείωσης της φορολογίας και, ταυτόχρονα, η δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Goldman Sachs επενδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ