Αφηρημένος πεζός «τράκαρε» με αρκούδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αφηρημένος πεζός «τράκαρε» με αρκούδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν κάθε πρωί βγαίνεις από το σπίτι σου, περιμένεις να δεις τους γείτονες, κόσμο να περνάει με το αυτοκίνητό του, άντε και κάποιον υπάλληλο του δήμου. Το τελευταίο πράγμα πάντως που έχεις στο μυαλό σου ότι θα βρεθεί στο δρόμο σου, είναι μια αρκούδα.

Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν άνδρα στα περίχωρα του Λος Άντζελες, ο οποίος βγήκε από το σπίτι του, κι ενώ έστελνε μήνυμα με το κινητό του, δεν πρόσεξε την τεράστια αρκούδα που πήγαινε προς το μέρος του, μέχρι που σχεδόν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, και τότε άρχισε να τρέχει πανικόβλητος.

Η αρκούδα, βάρους περίπου 300 κιλών, εντοπίστηκε να τριγυρνά στους δρόμους της Λα Κρεσκέντα, ψάχνοντας κάτι να φάει. Μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι έκανε και μία «διάρρηξη» σε ένα γκαράζ για να φάει από τον καταψύκτη παγωμένα κεφτεδάκια, όπως αναφέρει η αστυνομία.

Όταν ενημερώθηκαν οι αρχές για τον περίεργο περιπατητή της γειτονιάς, ειδοποιήθηκε τόσο το ειδικό τμήμα για άγρια ζώα, όσο και ένα αστυνομικό ελικόπτερο, που άρχισε να την παρακολουθεί από ψηλά, προκειμένου να ενημερώνει τις επίγειες δυνάμεις και να αποκλείεται η πρόσβαση σε διερχόμενους πεζούς και οχήματα. Ωστόσο, μάλλον κάποιος τους ξέφυγε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ