The Voice: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη -Ολοι οι κριτές στη σκηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

The Voice: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη -Ολοι οι κριτές στη σκηνή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνικό, που πραγματικά προηγούμενό του δεν έχει υπάρξει διαδραματίστηκε στο χθεσινό The Voice.

Δύο διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη τραγούδησαν στα battles το «Happy» του Pharrell Williams και πέρασαν στην επόμενη φάση και οι δύο, με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Πάνος Μουζουράκης πέρασε τον έναν από τους δυο παίκτες και για τον επόμενο... πάτησε μόνος του το κουμπί του Κωστή Μαραβέγια. Και έτσι, οι δυα παίκτες πέρασαν στη φάση των knockouts. Μάλιστα, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πάτησε το κουμπί της διεκδίκησης και η Ελενα Παπαρίζου, ωστόσο, αυτό δεν ήταν το απίστευτο που συνέβη αλλά αυτό που ακολούθησε, όταν στη στη σκηνή του ριάλιτι στήθηκε ένα μοναδικό πάρτι! Η μουσική έπεσε ξανά τα δυο παιδιά άρχισαν να τραγουδούν ξανά το Happy και στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν και οι τέσσερις κριτές, ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης αλλά και η Λάουρα Νάργες από τα παρασκήνια και τα έσπασαν κανονικά!



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Voice ριάλιτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ