Έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού στο γραφείο σου; Το COSMOTE Office Assistant θα σου λύσει τα χέρια! - iefimerida.gr

Έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού στο γραφείο σου; Το COSMOTE Office Assistant θα σου λύσει τα χέρια!

COSMOTE Office Assistant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορεί να σας καλούμε για δουλειά και να μας απαντάτε μετά από μέρες» είναι μια φράση που την ακούω συχνά τον τελευταίο καιρό. Αλλά τι μπορώ να κάνω;

Ονομάζομαι Κατερίνα Π. και είμαι αρχιτέκτονας. Το έργο μου δεν περιορίζεται στα γεωγραφικά όρια της πόλης και συχνά πρέπει να ταξιδεύω σε άλλα μέρη της Ελλάδας για να συναντήσω πελάτες και προμηθευτές αλλά και στο εξωτερικό για συνέδρια.

Γενικά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Η ατζέντα μου γεμάτη από ραντεβού και ονόματα πελατών.

Χρειάζομαι μια λύση για τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων και των ραντεβού, κάποιον να λαμβάνει τα μηνύματα, να ενημερώνει τους πελάτες (ακόμη και τους αγγλόφωνους) κλπ.

Έλλειψη οργάνωσης και προγραμματισμού στο γραφείο σου; Το COSMOTE Office Assistant θα σου λύσει τα χέρια!  | iefimerida.gr 0

Σε μια συζήτηση με φίλους, μοιράστηκα μαζί τους το πρόβλημά μου. Ο ένας εξ αυτών είναι γιατρός και μου εκμυστηρεύτηκε πως έχει την ιδανική λύση για μένα. Την ίδια που εφαρμόζει κι αυτός. Μια νέα υπηρεσία, το COSMOTE Office Assistant, που όπως λέει και το όνομά της, είναι μια υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση.

Τα οφέλη, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολλά. Από τότε που την χρησιμοποιεί δεν έχει χάσει ραντεβού, δεν χρειάζεται να μιλά ο ίδιος στο τηλέφωνο όταν εξετάζει κάποιον ασθενή, έχει διευρυμένο ωράριο εργασίας και όλα αυτά σε προσιτή τιμή.

Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω. Έθεσα εγώ τους όρους και τους κανόνες και η υπηρεσία COSMOTE Office Assistant, που παρέχεται σε συνεργασία με την COSMOTE e-value τους ακολούθησε πιστά.

Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Πλέον μπορώ να είμαι σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και να μην χρειάζεται να διακόπτω συνεχώς τον πελάτη ή συνομιλητή μου για να μιλήσω στο τηλέφωνο. Η υπηρεσία αναλαμβάνει αυτό το έργο. Μπορώ να είμαι εκτός Αθηνών και να ξέρω πως κάποιος θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές μου.

Ακόμη και διακοπές μπορώ να πάω και οι κλήσεις μου να απαντώνται κανονικά. Και κυρίως είναι value for money.

Όλα πλέον στην δουλειά μου κινούνται σε άλλους ρυθμούς. Έχει μπει ένα πρόγραμμα και μια τάξη σε όλα, που δεν μπορούσα να φανταστώ. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός στο μεγαλείο τους. Κι εγώ είμαι πλέον ήσυχη για να αφοσιωθώ στο έργο μου, χωρίς να έχω δυσαρεστημένους πελάτες. Το COSMOTE Office Assistant πραγματικά μου έλυσε τα χέρια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ