Εκθεση χειροποίητων ειδων από σήμερα στην Τεχνόπολη -Κοσμήματα, καλλυντικά, διακοσμητικά, γλυκά - iefimerida.gr

Εκθεση χειροποίητων ειδων από σήμερα στην Τεχνόπολη -Κοσμήματα, καλλυντικά, διακοσμητικά, γλυκά

«Handmade Dreams» στην Τεχνόπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυθεντική έκθεση χειροποίητου «Handmade Dreams» επιστρέφει για ένα τριήμερο έμπνευσης και δημιουργίας από σήμερα 16 μέχρι 18 Νοεμβρίου, με φθινοπωρινή και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι».

Σκοπός των εκθέσεων «Handmade Dreams» είναι κάθε διοργάνωση να συγκεντρώνει τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητων προϊόντων της ελληνικής αγοράς, προκειμένου η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

Η μεγάλη απήχηση των εκθέσεων χειροποίητου «Handmade Dreams» και το υψηλό επίπεδο των δημιουργών που συμμετέχουν τις καθιέρωσε ως το σταθερό ραντεβού του κόσμου με το χειροποίητο.

Η έκθεση επιστρέφει ανανεωμένη και έτοιμη να σας εκπλήξει. Σε αυτήν οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την φθινοπωρινή και Χριστουγεννιάτικη τάση των δημιουργών μέσα από τα μοναδικά γεμάτα έμπνευση και δημιουργία χειροποίητα είδη τους.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν κόσμο του χειροποίητου, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας που θα πραγματοποιηθούν.

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα συναντήσουν χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας από αγνές πρώτες ύλες (καλλυντικά, σαπούνια κ.λπ.), τυποποιημένα τρόφιμα από αγνά υλικά (μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού κ.λπ.), βότανα, είδη σπιτιού, παιδικά, βρεφικά είδη, εποχιακά, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Είσοδος Ελεύθερη
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
16-18 Νοεμβρίου 2018 (Παρασκευή-Κυριακή)

Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή: 14:00-00:00, Σάββατο: 11:00-00:00, Κυριακή: 11:00-23:00

Πώς πάμε:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια) Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ