Κρεατόσουπα του χειμώνα - iefimerida.gr

Κρεατόσουπα του χειμώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικό γεύμα για τις κρύες ημέρες, με κρέας και άφθονα λαχανικά.

Υλικά

  • Μισό κιλό κρέας μοσχάρι, μαλακό για βραστό (σπάλα, ελιά, ποντίκι,  rib eye)
  • Δύο κουταλιές σούπας κριθαράκι ψιλό
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 καρότα, 3 κλωνάρια σέλινο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας ή μια κομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
  • 1/2 φλυτζάνι κατεψυγμένο αρακά
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι και πιπέρι
Κρεατόσουπα του χειμώνα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Κόψτε το κρέας σε κομμάτια, αλατίστε το λίγο και βάλτε το σε χύτρα να βράσει
  • Ψιλοκόψτε όλα τα λαχανικά
  • Σε βαθύ τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο, σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λαχανικά για 3-4 λεπτά να πάρουν αρώματα
  • Προσθέστε το λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι
  • Αν βάλετε σάλτσα ντομάτα ή ντομάτα στη σούπα σας, ρίξτε μέσα στο τηγάνι και σωτάρετε
  • Σε κατσαρόλα βάλτε το κρέας, το ζωμό που άφησε, τα σωταρισμένα λαχανικά
  • Προσθέστε το κριθαράκι
  • Αφήστε τη σούπα σας να σιγοβράσει για άλλα 15 λεπτά -Ετοιμη!
  • Γαρνίρετε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σούπα κρέας λαχανικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ