Υλικά
- 2 μήλα
- 125 γραμμάρια αλεύρι
- 1 ποτήρι γάλα
- 2 αυγά
- 1 σφηνάκι ρούμι ή ουίσκι
- Μισό κουτάλι βούτυρο
- Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
- Σε μπολ βάλτε το αλεύρι, τα αυγά, το γάλα και το ρούμι -Χτυπήστε όπως πρέπει να γίνει ένα κουρκούτι
- Καθαρίστε τα μήλα, κόψτε τα σε κάπως χοντρές φέτες
- Βάλτε το βούτυρο στο τηγάνι -Βουτήξτε τις φέτες μήλου στο κουρκούτι και ρίξτε τις στο τηγάνι
- Αφήστε να ροδίσουν από τις δύο πλευρές
- Οταν ψηθούν, τοποθετήστε τις τηγανίτες μήλου σε απορροφητικό χαρτί
- Ρίξτε ζάχαρη άχνη στο γαρνίρισμα και σερβίρετε τις τηγανίτες ζεστές

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο