Ηράκλειο: Νεκρή βρέθηκε 38χρονη μέσα στο σπίτι της - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Νεκρή βρέθηκε 38χρονη μέσα στο σπίτι της

Ασθενοφόρο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή της Κηπούπολης Ηρακλείου, βρέθηκε σήμερα το πρωί μία 38χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti, η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τη Ρόδο αλλά ζούσε και εργαζόταν στο Ηράκλειο. Σήμερα το πρωί, πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον την εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της, ενώ φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Από την πλευρά της η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όπως όλα δείχνουν το περιστατικό καταγράφεται ως αιφνίδιος θάνατος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ