Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία της Γουίτνεϊ Χιούστον - iefimerida.gr

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία της Γουίτνεϊ Χιούστον

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία της Γουίτνεϊ Χιούστον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποτέ δεν πίστεψαν οι ντετέκτιβ του Μπέβερλι Χιλς στην ύπαρξη υπόπτου ο οποίος βρισκόταν στο δωμάτιο την ώρα που η μεγάλη ντίβα της μουσικής ξεψυχούσε και το έσκασε παίρνοντας μαζί του τα σεντόνια και τα σύνεργα με τα οποία είχαν κάνει μαζί χρήση ναρκωτικών! Το ανακοίνωσαν σήμερα....

Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα έδωσε λίγες ώρες πριν συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει ότι ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε οριστικά και δεν υπάρχει πλέον καμία υποψία για δολοφονία της Γουίτνεϊ Χιούστον. Το BHPD ερευνά τον τραγικό θάνατο της τραγουδίστριας από την 11η Φεβρουαρίου, όταν την βρήκαν νεκρή στο δωμάτιο 434 του ξενοδοχείου Beverly Hilton.

Οι ντετέκτιβ λένε πως τα αποδεικτικά στοιχεία για τη χρήση κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιο. Το πτώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε γυμνό, τοποθετημένο μπρούμυτα στο σαλόνι της σουίτας. Είχε έναν απινιδωτή τοποθετημένο στην άνω πλευρά του δεξιού στήθους της και έναν ακόμη αριστερά καθώς ο σωματοφύλακάς της προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή. Το πρόσωπό της είχε μείνει κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού, ενώ υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και έτρεχε αίμα από τη μύτη της. Είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να μείνει κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού για πολύ ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ