Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες]

Περιστέρα Μπαζιάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες φωτογραφίες από τη διήμερη επίσκεψη της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Παρίσι, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το τέλος του Α' ΠΠ, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για φωτογραφίες από το δείπνο των ηγετών στο Orsay Museum αλλά και από την επόμενη ημέρα στο Ελιζέ στο γεύμα που παρέθεσε η Μπριζίτ Μακρόν στις Πρώτες Κυρίες.

Η βραδυνή εμφάνιση της κυρίας Μπαζιάνα με κόκκινο βελούδινο φόρεμα σχολιάστηκε μάλιστα θετικά ακόμη και από τη Daily Mail η οποία την αποκάλεσε σαγηνευτική.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Ελιζέ -Νέες φωτογραφίες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Την επομένη η σύντροφος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά ανακυκλώνοντας ένα σύνολο που είχε φορέσει και στο παρελθόν.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο (85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά), μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Αγγελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι Περιστέρα Μπαζιάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ