Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Euro 2012 - iefimerida.gr

Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Euro 2012

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο μήνες να απομένουν για την έναρξη του Euro 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή επιχειρήσεων της διοργάνωσης, Μάρτιν Κάλεν.

«Δεν θα υπάρχει ούτε μία κενή θέση σε όλα τα γήπεδα του Euro 2012. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια για το τουρνουά. Αυτό η διοργάνωση θα είναι ορόσημο για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς στο παρελθόν δεν υπήρξε ποτέ ανάλογο ενδιαφέρον για Euro», δήλωσε ο Μάρτιν Κάλεν.

Το ενδιαφέρον των οπαδών είναι τεράστιο για το Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας, μια και έχουν ήδη κατατεθεί περισσότερες από 12 εκατ. αιτήσεις για εισιτήρια. Εκτός από τους φιλάθλους της Πολωνίας και της Ουκρανίας, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, οι περισσότερες αιτήσεις για εισιτήρια έχουν γίνει από την Αγγλία, την Ολλανδία και τη Σουηδία. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα τα παραλάβουν μετά τις 10 Μαϊου, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία πλαστών εισιτηρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ