Ο Μίκι Ρουρκ βγήκε για φαγητό με τον σκύλο του και τον έβαλε σε βρεφικό κάθισμα – Τον τάιζε με πιρούνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μίκι Ρουρκ βγήκε για φαγητό με τον σκύλο του και τον έβαλε σε βρεφικό κάθισμα – Τον τάιζε με πιρούνι [εικόνες]

Ο Μίκι Ρουρκ με το σκυλάκι του. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ιδανική παρέα για το μεσημεριανό του γεύμα είχε ο διάσημος ηθοποιός Μίκι Ρουρκ που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε ένα καφέ στο Λος Άντζελες.

Ο Μίκι Ρουρκ έχει αδυναμία στα σκυλιά

Ο ηθοποιός είχε μαζί του το κατοικίδιό του, ένα γλυκύτατο Pomeranian σκυλάκι, με το όνομα «Νούμερο Ένα» και μάλιστα το έλαβε να καθίσει σε βρεφικό καθισματάκι ενώ το τάιζε σαν να ηαν μωρό.

Ο ηθοποιός ταϊζει με πιρούνι τον σκύλο του

Ακριβώς πίσω του, μπορεί να διακρίνει κανείς μια πινακίδα που γράφει: «Δεν επιτρέπονται τα ζώα εκτός από τα ζώα οδηγούς». Αλλά ο Μίκι Ρουρκ βρήκε τρόπο να απολαύσει το φαγητό του με την αγαπημένη του παρέα, στα υπαίθρια τραπέζια και τάισε το κατοικίδιό του με ένα πιρούνι.

Ο ηθοποιός φορούσε μια μαύρη αθλητική φόρμα, με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα μαύρο γιλέκο, από το οποίο φαινόταν τα τατουάζ στο στήθος του, με λευκά αθλητικά παπούτσια και τσάντα ώμου Luis Vuitton.

Μάλιστα, το έβαλε να καθίσει και σε βρεφικό καθισματάκι

Ο διάσημος Μίκι Ρουρκ είναι γνωστό πως λατρεύει τα σκυλιά και το 2015 έκανε μάλιστα τατουάζ τον σκύλο του που μόλις είχε πεθάνει. Την ίδια χρονιά είχε πει πως ο σκύλος του, ο Μπο Τζακ, τον είχε σώσει από την αυτοκτονία.

αφού είδε και απόειδε που δεν έτρωγε με το πιρούνι, του έδωσε το πιάτο από αλουμινόχαρτο για να φάει επιτέλους

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ