Τραγωδία: Εφυγε από την ζωή ο φίλαθλος του Ολυμπιακού -Υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Καραϊσκάκη - iefimerida.gr

Τραγωδία: Εφυγε από την ζωή ο φίλαθλος του Ολυμπιακού -Υπέστη ανακοπή καρδιάς στο Καραϊσκάκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασχημα τα νέα με τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, που υπέστη ανακοπή καρδιάς στα επίσημα μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

O άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, για αρκετά λεπτά έδινε μάχη για να τον επαναφέρει και ζήτησε άμεσα φορείο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή του φιλάθλου στο νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε...

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον φίλαθλο της ομάδας μας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟ. https://t.co/hRG3JEbZHA pic.twitter.com/aEYbDP9jdS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός οπαδός ανακοπή θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ