Το φαγητό εκτός από ανάγκη, είναι και απόλαυση.
Λατρεύουμε το καλό φαγητό, τα ευφάνταστα πιάτα και πάντα ψάχνουμε τρόπους να απογειώσουμε τη γεύση και την εμφάνισή τους.
Ο Tom Kerridge, Βρετανός σεφ, βραβευμένος με αστέρι Michelin, αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά συστατικά που χρησιμοποιεί για να μεταμορφώσει ένα πιάτο.
Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος σεφ γράφει στο BBC Good Food τους 7 τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γνωστά υλικά-κλειδιά για να ανανεώσουμε το φαγητό μας, με επαγγελματικό τρόπο.
Ποια είναι αυτά τα 7 «μαγικά» υλικά που μπορούν να απογειώσουν το φαγητό μας;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο