Οι δολοφόνοι σκηνοθέτησαν τροχαίο για να καλύψουν τα ίχνη τους - iefimerida.gr

Οι δολοφόνοι σκηνοθέτησαν τροχαίο για να καλύψουν τα ίχνη τους

Οι δολοφόνοι σκηνοθέτησαν τροχαίο για να καλύψουν τα ίχνη τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο θάνατος του 37χρονου ποδηλάτη δεν ήταν ένα τροχαίο δυστύχημα, αλλά δολοφονία και οι δράστες έστησαν το σκηνικό με το τροχαίο προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr το θύμα είχε βρεθεί, από διερχόμενο οδηγό, χθες το βράδυ, στο δρόμο προς τις Μουρνιές, τραυματισμένος, δίπλα στο ποδήλατό του. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο άτυχος άντρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Κι ενώ η εικόνα παρέπεμπε σε τροχαίο, η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα πάντα, αφού ο 37χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, χτυπήματα που αποδίδονται από την αστυνομία σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε τραύματα από τροχαίο.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της ανθρωποκτονίας. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ