H Λίντσει Λόχαν ημίγυμνη και λιπόθυμη σε δωμάτιο ξενοδοχείου - iefimerida.gr

H Λίντσει Λόχαν ημίγυμνη και λιπόθυμη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει σημασία πόσο χαμηλά πέσει η Λίντσει Λόχαν. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θέλει να την φωτογραφήσει, όπως ο Όλιβερ Ζαμ, creative director του περιοδικού Purple που μόλις δημοσίευσε preview της φωτογράφησης που έκανε μαζί της στο θρυλικό ξενοδοχείο Chateau Marmont.

Η πρώτη είκονα από την φωτογράφηση δείχνει την Λίντσει σε αυτό που έχει εξελιχθεί να είναι η συνηθισμένη καταστασή της, δηλαδή ημίγυμνη, ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τα μάτια κλειστά σε σημείο που να μην μπορείς να καταλάβεις αν έχει τις αισθήσεις της.

Και πάλι το Photoshop έκανε τα μαγικά του, καθώς η Λίντσει φαίνεται σχεδόν φυσιολογική. Και όχι 66 χρονών όπως τους τελευταίους μήνες.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά της κάνουν κακό. Γιατί, πέρα από οτιδήποτε άλλο, η Λόχαν είναι εθισμένη στην δημοσιότητα, στο κλικ του φωτογράφου.

Μακάρι να βρεθεί ένας δικαστής που να της επιβάλλει απαγόρευση φωτογραφήσεων.

Γιατι αλλιώς η επόμενή της, θα είναι αυτή του νεκροτομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ