Οι Οικολόγοι-Πράσινοι απαντούν μέσω Facebook και Twitter στους πολίτες - iefimerida.gr

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι απαντούν μέσω Facebook και Twitter στους πολίτες

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι απαντούν μέσω Facebook και Twitter στους πολίτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα ερωτήματα που θα υποβάλλουν οι πολίτες μέσω διαδικτύου θα απαντήσουν σήμερα από τις 4 ως τις 9μμ, οι Οικολόγοι Πράσινοι σχετικά με τις προτάσεις του κόμματος για τη διέξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων, οι πολίτες μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στη διεύθυνση contact@ecogreens.gr ή απευθείας μέσω των λογαριασμών του κόμματος στο Facebook (http://www.facebook.com/Oikologoi.Prasinoi) και στο Twitter (https://twitter.com/ecogreens).

Οι απαντήσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα των Οικολόγων Πράσινων (www.ecogreens.gr) και στα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η συνεκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πρασίνων, Ελεάννα Ιωαννίδου, μιλά για θεσμικές εκκρεμότητες του ισχύοντος εκλογικού νόμου: Αφενός το μπόνους των 50 εδρών που δίνεται στο πρώτο κόμμα και αφ' ετέρου την κατανομή των εδρών στις εκλογικές περιφέρειες με βάση την προτελευταία και όχι την τελευταία απόγραφή. Αναλυτικά η δήλωση:

«Η χώρα βαδίζει προς τις εκλογές με δυο θεσμικές "εκκρεμότητες", που μπορούν να αμφισβητήσουν ακόμα και το αποτέλεσμα της βούλησης των πολιτών. Το "μπόνους" των 50 εδρών στο πρώτο αυτοτελές κόμμα, και την κατανομή των εδρών στις εκλογικές περιφέρειες χωρίς να ληφθεί υπόψη η τελευταία απογραφή του πληθυσμού.
Σε προηγούμενες εκλογές τα ζητήματα αυτά απασχόλησαν ήδη το εκλογοδικείο και η διατήρησή τους αποτελεί σοβαρότατο ολίσθημα του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, που δεν διστάζει να παραγνωρίσει ακόμη και τις επιταγές του Συντάγματος για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε την κυβέρνηση Παπαδήμου και τον ίδιο προσωπικά, να μην ολοκληρώσει τον κύκλο της με ένα τέτοιο ατόπημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ