Στον Παπούλια ο Παπαδήμος για την προκήρυξη εκλογών - iefimerida.gr

Στον Παπούλια ο Παπαδήμος για την προκήρυξη εκλογών

Στον Παπούλια ο Παπαδήμος για την προκήρυξη εκλογών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις πέντε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προεδρικό Μέγαρο και θα ζητήσει από τον Κάρολο Παπούλια τη διάλυση της Βουλής και την άμεση προκήρυξη εκλογών.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα αναγγέλλοντας την προκήρυξη εκλογών για την 6η Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται στην δήλωση του, να κάνει έναν σύντομο απολογισμό του έργου της κυβέρνησης συνεργασίας τονίζοντας ότι συστάθηκε με ειδικό σκοπό και έφερε σε πέρας τόσο την ψήφιση της δανειακής σύμβασης όσο και την όλη διαδικασία του PSI κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Σήμερα εξάλλου στις 2 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, για να γίνει πλήρης ενημέρωση των μελών της κυβέρνησης.

Χθες ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται σήμερα η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος και ότι η νέα θα συνέλθει το Μάιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ