Δεύτερη μέρα χωρίς δρομολόγια πλοίων - Στο 100% η πληρότητα την Μ. Πέμπτη - iefimerida.gr

Δεύτερη μέρα χωρίς δρομολόγια πλοίων - Στο 100% η πληρότητα την Μ. Πέμπτη

Δεύτερη μέρα χωρίς δρομολόγια πλοίων - Στο 100% η πληρότητα τη Μ. Πέμπτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη ημέρα τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη σε 48ωρη απεργία των ναυτεργατών. Την ίδια στιγμή νησιώτες, ταξιδιώτες, παραγωγοί και έμποροι βρίσκονται στα κάγκελα, καθώς έχουν ήδη χαθεί δύο ημέρες από τις διακοπές του Πάσχα και τα νησιά έμειναν αποκομμένα.

Εντω μεταξύ με το που λήξη η απεργία στα λιμάνια αναμένεται να σημειωθεί το αδιαχώρητο, καθώς περισσότεροι από 10.000 επιβάτες είχαν ακυρώσει και άλλοι 3.000 αλλάξει τα εισιτήρια τους για την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή. Μάλιστα λέγεται πως η πληρότητα την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται να αγγίξει ακόμα και το 100%.

Στο χορό όμως των κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας μπήκαν οι εργαζόμενοι στα φέρυ μποτ της γραμμής Ρίου Αντιρρίου, οι οποίοι από τις 8 έως τις 9 το πρωί και 12 με 1 μετά το μεσημέρι μετέχουν στην απεργία της ΠΝΟ.

Την ίδια ώρα πάντως οι αντιδράσεις για την απόφαση των ναυτεργατών να πραγματοποιήσουν απεργία μέσα στην καρδιά των πασχαλινών διακοπών έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ζήτησε να σταματήσει η απεργία και οι ναυτεργάτες να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Λάθος η απεργία, δήλωσε επίσης στο ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Καλό είναι να σταματήσουν τα κακά μηνύματα προς το εξωτερικό τώρα» είπε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γιώργος Τσακίρης.Συμπλήρωσε πως η απεργία είναι σε βάρος αυτών που την κάνουν, στρέφονται κατά της κοινωνίας και κατά του εαυτού τους.

«Την απεργία την θέλουμε όλοι αλλά όχι αυτήν την δεδομένη στιγμή», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιάρχων, Γιώργος Βλάχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ