Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σέξι μοντέλο απέκτησε ένα καροτσάκι για... την πλάτη με μεγάλα λευκά φτερά ώστε να κουβαλάει το αγοράκι της στην πασαρέλα όταν εκείνη ντύνεται Αγγελος της Victoria's Secret.

Την ωραία αυτή ιδέα της την έδωσε η διάσημη παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης και ηθοποιός Ελεν ντε Τζενέρις στο πλατό της εκπομπής της. Ηθελε να κάνει πλάκα στην καλλίγραμμη Μιράντα Κερ επειδή διαρκώς διαμαρτύρεται ότι ο μόλις τριών μηνών Φλιν είναι πολύ βαρύς. Το καροτσάκι είχε μάλιστα ενσωματωμένη βούρτσα για τα μαλλιά και καθρεφτάκι ώστε να είναι η Μιράντα πάντα καλοχτενισμένη για τους παπαράτσι που την κυνηγούν!

Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Κι εκείνη σε απάντηση χάρισε στηn Ελεν ένα από τα αποκαλυπτικά ροζέ μπικίνι που φοράει στις φωτογραφίσεις μόδας. Η Ελεν ενθουσιάστηκε με το δωράκι της αλλά αποκάλυψε ότι... θα ταιριάζει καλύτερα στη σύζυγό της, Πορτία ντε Ρόσι.

Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η Μιράντα μίλησε και για τον σύζυγό της, διάσημο ηθοποιό, Ορλάντο Μπλουμ, περιγράφοντας μάλιστα μια πολύ προσωπική τους στιγμή: «Την ώρα της γέννας τον άκουσα να φωνάζει: Δώσε μου την επισκληρίδιο τώρα... Αν δεν την θέλεις εσύ, θα την κάνω σε μένα γιατί πεθαίνω που σε βλέπω να πονάς τόσο πολύ»!

Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Η Μιράντα Κερ έντυσε το μωρό της άγγελο... λόγω τηλεόρασης! [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ