Βάνα Μπάρμπα: Πολιτεύομαι γιατί με ενδιαφέρει ο κοινωνικός πολιτισμός - iefimerida.gr

Βάνα Μπάρμπα: Πολιτεύομαι γιατί με ενδιαφέρει ο κοινωνικός πολιτισμός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με ενδιαφέρει το κομμάτι του κοινωνικού πολιτισμού» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ, Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη της αναλύοντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να δοκιμάσει την τύχη της στον «πολιτικό στίβο».

«Τους καιρούς αυτούς» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm «ακούγεται τόσο πονηρό, οποιοσδήποτε πει ότι θέλει να κατέβει στην πολιτική, αυτόματα πρέπει να αισθάνεται ένοχος. Με όλα αυτά που περνάμε και με όλα αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, όταν κάποιος δηλώσει ότι θέλει να κατέβει στην πολιτική, λες «εντάξει, μπορείς να το κάνεις, μπορείς να είσαι χρήσιμος», χωρίς να είσαι με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον.

Αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν εάν δεν μπεις στο χώρο ή αν δεν χορέψεις με αυτόν τον τρόπο. Εμένα με ενδιαφέρει το κομμάτι που λέγεται κοινωνικός πολιτισμός. Δεν γίνεται εάν ουσιαστικά δεν μπεις μέσα στον χορό για να μπορείς να σύρεις αυτό που εμείς ονομάζουμε καράβι στο συγκεκριμένο θέμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ