Τελικά είναι η Ιωάννα Μπέλλα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη; - iefimerida.gr

Τελικά είναι η Ιωάννα Μπέλλα το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη;

Αλεξανδράκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιώαννα Μπέλλα είναι ένα από τα πρόσωπα που... εισέβαλαν στις τηλεόρασεις με την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Αρχή στάθηκε το GNTM. Εκεί οι κριτές απέρριψαν εξαρχής την Ιωάννα Μπέλλα λέγοντάς της ότι έχει κάνει τόσες πλαστικές που δεν τους επιτρέπεται να την πάρουν στην ομάδα.

Ακολούθως, όμως, η Ιωάννα Μπέλλα, πήρε την εκδίκησή της καθώς πήγε στα καλλιστεία και κέρδισε! Αναδείχθηκε σταρ Ελλάς, πολλοί βγήκαν να μιλήσουν υπέρ της και γενικότερα κατάφερε να πάρει εύκολα την εκδίκησή της.

Τώρα, όμως, η Ιώαννα Μπέλλα έγινα ξανά το πρόσωπο των ημερών.

Και αυτό γιατί μια κοινή της έξοδος με τον Δημήτρη Μηλλιώνη, σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη που βρίσκεται στο Nomads, έβαλε φωτιά στα κουτσομπολιά.

Και στη συνέχεια ήρθε και η απόφαση της Αλεξανδράκη να αποχωρήσει από το παιχνίδι που φούντωσε περαιτέρω τις φήμες.

Τελικά τι έχει γίνει; Τρέχει κάτι μεταξύ τους; Η ίδια η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου όλα οk. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο... Πάει να πει ότι είμαι και μαζί;».

«Θεωρώ πως είναι λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει ότι κυκλοφορούσαμε χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Καταρχάς εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, έρχομαι για δυο μέρες και μετά φεύγω και δεύτερον δεν θα έβγαινα ποτέ χεράκι χεράκι με κάποιον άνθρωπο ειδικά τώρα την προκειμένη φάση. Πραγματικά με τον άνθρωπο είμαστε φίλοι», είπε η Σταρ Ελλάς 2018 και συμπλήρωσε: «Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, είναι κρίμα μη χαλάτε το ζευγάρι, δεν θα έμπαινα ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι δηλαδή αν είναι δυνατόν. Αυτό το διάστημα δεν μπορώ να έχω κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μικροκουτσομπολίστικα πράγματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννα Μπέλλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ