Η Μαρία Παπαγεωργίου και η γιαγιά της Πόπη -Δύο influencers που γεφύρωσαν ένα χάσμα 63 χρόνων - iefimerida.gr

Η Μαρία Παπαγεωργίου και η γιαγιά της Πόπη -Δύο influencers που γεφύρωσαν ένα χάσμα 63 χρόνων

Η κυρία Πόπη με την εγγονή της Μαρία Παπαγεωργίου. Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσαν να είναι ηρωίδες σε βιβλίο του συγγραφέα Φρέντερικ Μπάκμαν ή δύο μορφές σε πίνακα του ρομαντικού Ρώσου ζωγράφου Καρλ Μπριουλόφ.

Δύο διαφορετικές γενιές που κατάφεραν να γεφυρώσουν όποιο χάσμα μπορεί να τις χώριζε. Η γνωστή σε όλους μας Influencer, Μαρία Παπαγεωργίου και η γιαγιά της, Πόπη -που την φωνάζουν ενίοτε και Μαρία- επίσης γνωστή μέσα από τα stories της εγγονής της στο Instagram.

Μπαίνοντας στο σπίτι της κυρίας Πόπης με περίμενε η εγγονή της Μαρία. «Η γιαγιά πήγε να ετοιμαστεί» μου λέει «Έχει φτιάξει πάστα φλώρα και κέικ, τα έχει στην κουζίνα».
Δέκα λεπτά αργότερα εμφανίζεται μέσα στη γαλάζια βελουτέ φόρμα της η κυρία Πόπη. «Παιδί μου καλωσήρθες» μου λέει ζεστά, ενώ με αγκαλιάζει με τον ίδιο τρόπου που με αγκάλιαζε η δική μου γιαγιά. Ήθελα από καιρό να κάνουμε οι τρεις μας μια συνέντευξη αφού η κυρία Πόπη είναι ό,τι πιο ξεχωριστό βλέπω εδώ και λίγο καιρό, στο Instagram. Καθόμαστε δίπλα στο τζάκι, και η κουβέντα μας ξεκινά.

Ήσασταν πάντα έτσι κοκέτα και περιποιημένη; τη ρωτάω την ώρα που στρώνει μια ατίθαση τούφα στο μέτωπό της.. «Από μικρό παιδί, έτσι ήμουνα. Ήθελα πρώτα από όλα να είμαι περιποιημένη μέσα στο σπίτι. Αυτό που λέω και σε σένα -γυρίζει στην εγγονή της, Μαρία, να είσαι μέσα στο σπίτι περιποιημένη, αυτό σου δίνει αυτοεκτίμηση. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν τον λυπάσαι..Ντύνεσαι για σένα πρώτα και μετά για τους άλλους...»...

Διαβάστε την συνέντευξη της Influencer Μαρίας Παπαγεωργίου και της γιαγιάς της Πόπης, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Παπαγεωργίου συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ