Το κομψό και θηλυκό ρούχο που βλέπουμε συνεχώς σε βασιλικές εμφανίσεις -Το επέλεξαν Λετίθια, Μέγκαν, Ράνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κομψό και θηλυκό ρούχο που βλέπουμε συνεχώς σε βασιλικές εμφανίσεις -Το επέλεξαν Λετίθια, Μέγκαν, Ράνια [εικόνες]

Βασίλισσα Λετίθια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω από κάθε royal εμφάνιση κρύβεται μια μικρή ιστορία για το στιλ.

Καμία λεπτομέρεια στο look τους δεν είναι τυχαία: αποκαλύπτει την στάση που κρατούν οι γυναίκες των βασιλικών οικογενειών απέναντι στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, τον τρόπο που επιλέγουν για να εντυπωσιάσουν, τις γραμμές που τις κολακεύουν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε εντοπίσει κοινά στοιχεία στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Είτε εμπιστεύονται μεγάλους οίκους φορώντας custom made δημιουργίες ή κομμάτια από τις τελευταίες συλλογές τους, είτε κάνουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς με staples από την προσωπική τους γκαρνταρόμπα.

Τα πληκτρολόγια των απανταχού fashion editors παίρνουν «φωτιά» μετά από κάθε τους εμφάνιση: βάζοντας στο μικροσκόπιο τις εμφανίσεις τους αντλούν στιλιστική έμπνευση. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.

Σε πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίθια, της Μέγκαν Μαρκλ και της βασίλισσας Ράνια, εντοπίσαμε ένα ρούχο που φαίνεται ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των στιλιστικών προτιμήσεων τους.

Το κομψό και θηλυκό ρούχο που βλέπουμε συνεχώς σε royal εμφανίσεις, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ